Mikä on Top-Level Domain (TLD)?

Top-Level Domain (TLD) on verkkotunnuksen päätteeseen liitetty lyhenne, joka kertoo verkkotunnuksen tyypin. TLD:t voivat olla esimerkiksi .fi, .com, .net, .org, .info ja .edu. Nämä päätteet vaikuttavat hakukoneoptimointiin (SEO) ja siihen, miten verkkosivusto näkyy hakukoneiden tuloksissa.

TLD:t voivat vaikuttaa siihen, miten hakukoneet arvioivat verkkosivuston luotettavuutta ja laatua. Esimerkiksi .fi-päätteiset verkkotunnukset voivat olla hakukoneille luotettavampia kuin muut päätteet. Tämä voi vaikuttaa siihen, miten hyvin verkkosivusto näkyy hakukoneiden tuloksissa.

TLD:t voivat myös vaikuttaa siihen, miten verkkosivusto näkyy hakukoneiden tuloksissa. Esimerkiksi .edu-päätteiset verkkotunnukset voivat olla hakukoneille luotettavampia ja saada paremman sijoituksen hakutuloksissa. Tämä voi auttaa verkkosivustoa saamaan enemmän liikennettä ja parantamaan hakukoneoptimointia (SEO).

TLD:t voivat myös vaikuttaa siihen, miten verkkosivusto näkyy käyttäjien silmissä. Esimerkiksi .org-päätteiset verkkotunnukset voivat olla hakukoneille luotettavampia.

Katso muu SEO-sanasto.