Multilingual SEO Title Specialist GPT

Tein oman ChatGPT:n meta titleille niin titleiden luominen käy nopeammin. SEO Title GPT toimii monella kielellä (ainakin suomi, ruotsi, englanti ja saksa). Tällä GPT:llä on vain yksi tehtävä, ja se on tehdä hakusanaoptimoituja titlejä.

Se toimii näin:
1. Syötä sille hakusana, niin GPT antaa sinulle kolme title vaihtoehtoa sanalle. Yksi titleistä on sopii sivuihin jossa BUY intent, toinen title sopii sivuille jossa informational intent, ja kolmas title sopii sivuille jossa commercial transaction intent.
2. Valitse sopivin title vaihtoehdoista tai muokkaa tarpeisisi mukaan.

Multilingual SEO Title Specialist on avoin GPT joka toimii kakille joilla on ChatGPT Plus. Testaa GPT:täni ilmaiseksi!

Mikä on meta title (SEO title)?

Meta title, joka tunnetaan myös SEO otsikkona, on verkkosivun otsikko, joka näkyy hakukonetuloksissa. Se on tärkeä SEO-elementti, sillä se kertoo sekä käyttäjille että hakukoneille sivun sisällöstä.

Mikä on transactional search intent?

Transactional search intent viittaa hakukyselyihin, joissa käyttäjän aikomuksena on tehdä ostos tai jokin muu konkreettinen toimenpide, kuten tuotteen ostaminen, palvelun tilaaminen tai latauksen suorittaminen.

Mikä on commercial investigation search intent?

Commercial investigation search intent tarkoittaa hakukyselyitä, joissa käyttäjä etsii tietoa tuotteista tai palveluista päätöksenteon tueksi. Tällaisissa hauissa käyttäjä vertailee vaihtoehtoja, etsii arvosteluja tai tutkii tuotteen ominaisuuksia ennen ostopäätöstä.

Mikä on informational search intent?

Informational search intent viittaa hakukyselyihin, joiden tarkoituksena on hankkia tietoa tai oppia jotain uutta. Tällaiset haut eivät välttämättä liity suoraan ostoksiin tai transaktioihin, vaan käyttäjä etsii vastauksia kysymyksiin tai tietoa tietyistä aiheista.

Toinen GPT minkä tein on leikkokukkien kasvatus harrastukselleni. Tämä GPT auttaa minua ja muita kasvattamaan leikkokukkia. Löydät sen nimellä Leikkokukkien Kasvatus GPT.

Kasvuhakkerointia ja hakukoneoptimointia päivittäin, vuodesta 2019. Auttanut yli 40 yritystä hakukoneoptimoinnissa ja kasvussa. Growth Hacker ja SEO-konsultti kasvumarkkinointiyrityksessä Genero – the Growth Marketing Agency for the Nordics. Meta, Google Ads, linkedin ja Youtube markkinointi ja leadgeneration. Asiakkaina B2B, B2C ja e-commerce yritykset. Hakukoneoptimointia suomen, ruotsin, englannin, norjan, tanskan, saksan ja ranskan kielillä. Opiskellut yhteiskuntatieteiden maisteriksi, aiheena kehityspsykologia, Åbo Akademissa. Vapaa-aikana kasvattaa leikkokukkia sekä koodaa ja kirjoittaa Slow Flower Garden -blogia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *